Kuopion kaupungin alueen tulevat tapahtumat

Kuopion alueen tapahtumakalenterit

Kuopiossa julkaistaan useaa eri tapahtumakalenteria, joissa järjestäjät voivat tiedottaa tapahtumistaan. Löydä alta tapahtumallesi sopiva kanava.

Menoinfo

Menoinfo on Savon Sanomien ylläpitämä avoin tapahtumakalenteri. Sivulla julkaistuja ilmoituksia julkaistaan myös Kuopion Menot -palstalla Savon Sanomien printtilehdessä.

Siirry kalenteriin

Kuopio-Tahko

Kuopio-Tahko-tapahtumakalenteri on ilmainen kalenteri, jossa kaikki alueen tapahtumajärjestäjät voivat ilmoittaa tapahtumistaan.

Siirry kalenteriin

Kuopion Seinä

Kuopion Seinä -kalenterista löytyy kaikenikäisille suunnattuja hyvinvointia edistäviä tapahtumia. Seinältä löytyy myös kulttuuritapahtumia sekä lapsille ja nuorille suunnattuja loma-aikojen tapahtumia ja harrastuksia.

Siirry kalenteriin

Kuopion Keskus

Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys kertoo sivuillaan kaupungin keskusta-alueen tapahtumista.

Siirry kalenteriin

Sisältötoimisto Oodia

Sisältötoimisto Oodian menokalenterista löytyy Kuopion ja Tahkon urheilun, kulttuurin ja hyvinvoinnin tapahtumia.

Siirry kalenteriin

Suunnittelukalenteri

Suunnittelukalenterista löydät tietoa tulevista tapahtumista.

Kalenterin ei ole tarkoitus olla kaiken kattava. Tavoitteena on välttää päällekkäisyyksiä sekä koota tietoa tapahtumista, joilla voi olla vaikutusta majoituksen ja tapahtumatilojen saatavuuteen.

Ilmoita tapahtumasi suunnittelukalenteriin
Tapahtumajärjestäjät voivat ilmoittaa tapahtumastaan sähköpostiin tapahtumakuopio@kuopio.fi.

Avaa suunnittelukalenteri (Excel)

Tapahtumauutiset

Kuopion museon Julius Caesar – kunniasta kuolemattomuuteen näyttelyn luentosarja käsittelee Rooman ajan historiaa eri näkökulmista. Luentosarjalle on saatu luennoitsijoiksi maineikkaita..

Lue lisää

Nyt pääset tutustumaan näyttelyyn aivan uudesta näkökulmasta Roomalainen skandaali -opastuksella, jonka kruunaa Kahvila Kantin herkkuhetki...

Lue lisää

Kuopion kaupunginorkesterin Tunnemyrskyjä-konsertissa torstaina 6.10. klo 19 Suomen ensiesityksensä saa Avner Dormanin Pianokonsertto nro 3 säveltäjän itsensä johdolla. Solistina nähdään..

Lue lisää

..

Lue lisää