Yhteistyö

Yhteistyökumppanimme

Yhteistyökumppaneidemme avulla voimme tarjota tapahtumien järjestäjille laadukasta palvelua ja tukea tapahtumien järjestämiseen. Kumppanimme auttavat tapahtumajärjestäjiä niin tapahtuman valmistelussa, tilojen löytämisessä kuin markkinoinnissakin.

Kuopio-Tahko Markkinointi Oy

Kuopio-Tahko Markkinointi Oy on Kuopion kaupungin ja Tahkon matkailukeskuksen vuonna 2013 perustama markkinointiyhtiö, jonka tavoitteena on kehittää ja vahvistaa kaupungin ja matkailukeskuksen yhteismarkkinointia. Kuopio-Tahko Markkinointi Oy tekee yhteistyötä erityisesti niiden tapahtumajärjestäjien kanssa, jotka tapahtumillaan osallistuvat alueen matkailun kehittämiseen. 

Siirry sivustolle

Kuopio Convention Bureau

Kuopio Convention Bureau tarjoaa maksutonta asiantuntija-apua kokousten ja kongressien järjestämiseen auttamalla muun muassa sopivien tilojen, palveluntarjoajien, oheisohjelmien sekä markkinointimateriaalien löytämisessä. Yhtiön tavoitteena on helpottaa kokous- ja kongressijärjestäjien työtä sekä mahdollistaa alueen kokous- ja kongressimäärien kasvu.

Siirry sivustolle

Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys ry.

Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys ry:n eli Kuopion Keskuksen tavoitteena on lisätä Kuopion keskusta-alueen viihtyvyyttä ja saavutettavuutta erilaisten tapahtumien ja yhteismarkkinointikampanjoiden avulla. Yhtiö on vastuussa Kuopion toritoiminnan järjestämisestä. Mikäli haluat järjestää tapahtumasi kauppatorilla, satamatorilla tai aallonmurtajalla, voit olla yhteydessä suoraan Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistykseen.

Siirry sivustolle