Business Kuopio

 
 
 

Kuopio-Tahko Markkinointi Oy

Kuopio-Tahko alue on ympäri vuoden ainutlaatuinen ja aktiivinen matkailualue, missä lukuisat tapahtumat ja aktiviteetit luovat parhaan mahdollisen toimintaympäristön onnistuneelle lomalle. Kuopio-Tahko Markkininointi Oy keskittyy nimensä mukaisesti markkinoimaan alueen matkailupalveluita sekä matkailun kärkituotteita valituille kohderyhmille ja -alueille. Kärkituotteita ovat mm. tapahtuma, ski, sport, wellness, kaupunkiloma. Kuopiotahko.fi sivuilta löydät tietoa matkailijan palveluista sekä Kuopion alueen tapahtumakalenterin.

https://www.kuopiotahko.fi/kuopio-tahko-markkinointi/

Kuopio Convention Bureau Oy

Kuopio Convention Bureau tarjoaa maksutonta asiantuntija-apua kokousten ja kongressien järjestäjille. Avullamme löydät tilaisuuteesi parhaiten soveltuvat tilat ja palveluntarjoajat, mieleenpainuvat oheisohjelmat sekä alueen markkinointimateriaalit.

https://www.kuopiotahko.fi/kokoukset/

Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu ja palveluneuvonta

Asiakaspalvelu sijaitsee valtuustotalon pääaulassa ja siellä annetaan mm. yleisneuvontaa rakentamisen, kaavoituksen, kaupunkisuunnittelun asioissa. Asiakaspalvelussa voi maksaa kaupungille tulevat laskut, ostaa metsästyslupia kaupungin maa-alueille sekä joukkoliikenteen Waltti-kortit. Asiakaspalvelusta saa ilmaisia esitemateriaalia, karttoja ja  hakemuslomakkeita. Meiltä saat myös vastauksia kaupungin palveluihin ja matkailuun liittyviin kysymyksiisi. Lisäksi opastamme sinut tarvittaessa oikeaan asiointipisteeseen.

Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu ja palveluneuvonta
Valtuustotalo, Suokatu 42
PL 1097, 70111 Kuopio
asiakaspalvelu (ilmaislinja) 0800 918 511 tai +358 17 185 044
palvelu- ja matkailuneuvonta +358 17 182 584
kaupunkiymparisto(at)kuopio.fi
www.kuopio.fi/CHAT

Avoinna
maanantaisin klo 8.00-16.00
ti-to klo 8.00-15.30    
perjantaisin klo 8.00–14.00