Business Kuopio

 
 
 

Kuopio-Tahko Markkinointi Oy

Kuopio-Tahko alue on ympäri vuoden ainutlaatuinen ja aktiivinen matkailualue, missä lukuisat tapahtumat ja aktiviteetit luovat parhaan mahdollisen toimintaympäristön onnistuneelle lomalle. Kuopio-Tahko Markkininointi Oy keskittyy nimensä mukaisesti markkinoimaan alueen matkailupalveluita sekä matkailun kärkituotteita valituille kohderyhmille ja -alueille. Kärkituotteita ovat mm. tapahtuma, ski, sport, wellness, kaupunkiloma. Yhteystiedot: https://www.kuopiotahko.fi/kuopio-tahko-markkinointi/

Kuopio Convention Bureau Oy

Kuopio Convention Bureau Oy tarjoaa maksutonta asiantuntija-apua kokousten ja kongressien järjestäjille. Saat meiltä apua sopivien tilojen, palvelujen ja ohjeisohjelman löytämiseksi. Kauttamme on saatavilla Kuopio-Tahko alueen markkinointimateriaalia, jota voi hyödyntää sekä tilaisuuden hakemisessa että markkinoimisessa.
https://www.kuopiotahko.fi/kokous/kokouspalvelut/, kirsi.vartiainen@kuopiotahko.fi

Kuopio Info

Kuopio Info vastaa kaupungin palveluja ja matkailua koskeviin tiedusteluihin. Neuvontaa tarjotaan suomen lisäksi englanniksi ja venäjäksi. Kuopio Infosta on saatavana veloituksetta muun muassa Kuopion kaupungin esitteitä, karttoja ja hakemuslomakkeita. Kuopio Infosta voi ostaa Kuopio-aiheisia tuotteita ja lippuja Kuopion kaupunginteatterin ja Kuopion Musiikkikeskuksen esityksiin sekä Waltti-kortteja.

Kuopio Infon löydät Kuopion torilta kauppakeskus Apajasta, puhelin +358 17 182 584, 0800 182 050, palveluneuvonta@kuopio.fi.

Avoinna
ma klo 9-17
ti-to klo 9-16
pe klo 9-15