Business Kuopio

 
 
 

Tapahtumakalenterit

Kuopiossa julkaistaan useaa eri tapahtumakalenteria, joissa tapahtumajärjestäjät voivat tiedottaa tapahtumistaan.

Menovinkit on Savon Sanomien ylläpitämä avoin tapahtumakalenteri. Näillä sivuilla julkaistuja ilmoituksia julkistetaan myös Kuopion Menot -palstalla Savon Sanomien printtilehdessä.

Kuopio-Tahko tapahtumakalenteri on ilmainen kalenteri, jossa tapahtumistaan voivat ilmoittaa kaikki alueen tapahtumajärjestäjät.

Kuopion Seinä -kalenterista löytyy kaikenikäisille suunnattuja hyvinvointia edistäviä tapahtumia muun muassa Kuopio juhlii -viikkojen tapahtumat. Seinältä löytyy myös kulttuuri- sekä lapsille ja nuorille suunnattuja loma-aikojen tapahtumia.

Kuopion kaupungin kehittämisyhdistys kertoo sivuillaan kaupunkikeskusta-alueen tapahtumista http://www.kuopiontori.fi/kategoria/tapahtumat

 

Tietoja tulevista tapahtumista löydät tästä suunnittelukalenterin linkistä:  Kuopion tapahtumasuunnittelukalenteri 2021-2025

Kalenterin tarkoitus ei ole olla kaiken kattava, vaan tavoitteena on koota tietoa tapahtumista, joilla voi olla vaikutusta majoituskapasiteetin ja tapahtumatilojen saatavuuden kannalta sekä  päällekkäisyyksien välttämiseksi.

Tapahtumajärjestäjät voivat ilmoittaa tietoja tapahtumastaan sähköpostiin tapahtumakuopio@kuopio.fi.